۱ . حسگر یا سنسور :
این سنسورها باید داخل، یا اطراف منطقه تحت پوشش نصب شوند. روش عملکرد سنسورها متفاوت هستند. از جمله این روش ها می توان به نظارت بر درب های ورود و خروج و پنجره ها، مانیتورینگ حرکت، صدا، ارتعاش و … اشاره نمود.
شوک سنسور بی سیم S1
قابلیت نصب بروی دیوار و شیشه
مگنت بی سیم M1
قابلیت نصب برروی در و پنجره
مایکرو ویو باسیم S2
قابلیت ساپورت ۳۶۰ درجه
۲ . پنل کنترل زنگ هشدار:
پنل به منزله مغز برای دزدگیر اماکن است. این قسمت، توانایی خواندن سیگنال های ورودی، وضعیت روشن/خاموش و تشخیص ورود غیر مجاز را دارد. انواع مدرن آن، به شکل یک یا چند بورد کامپیوتری است که داخل یک محفظه فلزی قرار دارد و به یک منبع تغذیه متصل است.
۳ . صفحه کلید:
صفحه کلیدها، دستگاه های کوچکی هستند که اغلب بر روی دیوار نصب می شوند. این دستگاه ها به عنوان یک رابط بین انسان و دزدگیر اماکن هستند. این دستگاه های کوچک علاوه بر صفحه کلید، دارای یک چراغ نشانگر و یک صفحه نمایشگر نیز هستند.
۴ . تجهیزات هشدار دهنده:
وضعیت خطر، توسط سیستم هشدار دهنده به کاربر یا نیروهای امنیتی اعلام می شود. اغلب این هشدارها به شکل زنگ، آژیر و یا چراغ های چشمک زن هستند.
آژیر بکاپ بی سیم A3
باطری بک آپ پرقدرت
بلندگو شرکتی A1
پایه فلزی ، ضد آب
آژیر باسیم تک صدا A2
پایه فلزی ، جریان مصرفی ۱۲۰۰MA
برخی از این دستگاه ها با تعداد مشخصی از شماره های ذخیره شده در حافظه خود تماس می گیرند و فقط آژیر پخش می کنند، در نتیجه مالک دستگاه را از احتمال خطر در محل نصب دستگاه مطلع می کنند . در نوع دیگر این دستگاه بجای پخش آژیر به هنگام تماس تلفنی، آدرس و پیامی را که مالک دستگاه بر روی آن با صدای خود ضبط نموده ، پخش می شود و بنابراین کاربر می تواند یکی از شماره های دستگاه را به نیروی انتظامی و یا گشت نگهبانی محله اختصاص دهد.
۵ . تجهیزات امنیتی:
این تجهیزات شامل نورافکن و دوربین مدار بسته هستند که حرکات مشکوک را شناسایی می کنند.
۶ . اتصالات داخلی:
بین اجزای مختلف دزدگیر اماکن، اتصالاتی وجود دارد. این اتصالات یا به شکل بی سیم و از طریق شبکه و یا به شکل سیم کشی می باشند.